Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

necisty 

všechny recenze uživatele

Někdo tu napsal: Je to tak blbé, až je to dobré. Skutečně. Já teda nechápu, proč se skoro všechny české komedie točí okolo nevěry a také ji téměř vždy začíná chlap. Bohužel si tímhle prošla velká spousta z nás a tak to sice podporuje časté téma, ale také to dělá tyto filmy hůře shlédnutelné. No k té lepší stránce - Langoš hraje perfektně, Chýlková je mnohem hezčí než ta mladší černovlasá a mockrát jsem se s kamarády hluboce zasmál. Ale je to absurdní :D. A teď jsem z traileru zjistil, že je to kompletní vykrádačka původní francouzské komedie, tak beru zpět jednu hvězdu. ... GA Cinema ()

Shitonit

všechny recenze uživatele

Miluju české komedie posledních let, miluju na nich zejména to, že od nich nic nečekám, nevyhledávám je pro jejiich multitrapnost kombinovanou s depresivnímy výkřiky do tmy, miluju je pro jejich přímočarou touhu dostat lid do kin, narvat do lidu popcorn, zalejt mozeg colou a následně si s lidem tristně vytřít prdel slibem, že již brzy se vynoří odnikud další neskutečná píčovina. Miluju je a díky lásce k českým filmům mám občas o něco více času, neboť se na ty kokotiny už ani nedívám, čímžtopádem tím na konec chci dodat, a tím jsem měl asi začít, Za točbu novodobých českých komedií by měl být ukládán trest navěky hnít v kinematografickým pekle s hlavou strčenou v Satanově řiti. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Žánrově neurčitá komedie. 1)  Snímek doplácí na nedostatek žánrového coming outu. Na crazy komedii je málo veselý, na úsměvnou českou ironii příliš bláznivý a neuspořádaný._____ 2)  Dialogy nepostrádají vtip a nápaditost, kterým ale hodně ubírá na působivosti povrchnost a plytkost díla._____  3)  Herecké obsazení funguje na první dobrou. Typický sukničkář 54letý Jiří Langmajer (Jiří) v asexuálním sestřihu vousů se v podobných rolích už předvedl vícekrát, stejně jako 57letá Ivana Chýlková (Jiřího žena, která je rádoby nad věcí). 46letý Martin Pechlát (Jiřího homosexuální kolega z fakulty) pak silně přehrává spolu s 41letým Andrejem Polákem (další gay, pracuje v knihkupectví) a oba působí dojmem, jakoby jejich postavy byly přítomny jen proto, že to je dneska in._____ 4)  Původní film, jehož je Zelenkovo dílo remakem, jsem neviděl a nemohu tudíž soudit. Nejsem si ale jist, zdali přesadit toto typicky francouzské téma do českých rybníčků byl dobrý nápad. O důvod víc nebýt k tvůrcům příliš shovívavý._____ 5)  Výstižný koment: castor**. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Keď odhalíte manželovu neveru, nevykopnete ho z domu ale rozdelíte si ho s jeho milenkou. Aby si toho debila užila aj ona. Herecké obsadenie: Osobne nechcem hanobiť herecké umenie Jirku Langmajera ale nepripadá mi ako chlap kvôli ktorému sa oplatí robiť taký povik ale to je iba môj názor samozrejme. Prevedenie: Je to mega bizardné aj samo o sebe a ak si k tomu ešte pripočítame homosexuálneho najlepšieho kamoša tak je to už trocha cez. Pocity: Film stavia ženy, do rolí trpiteliek odkázaných na existenciu muža čo je zjavne dôvod dosť vlažného hodnotenia zo strany nežného pohlavia. Film priamo navádza k nevere a ukazuje že sa dá toto spoločenské fopaux nijako tolerovať. Pre mňa osobne je to najvyššia forma zneuctenia manželky a s ňou aj celej rodiny a preto bol môj smiech silený a vlastne som sa iba pousmial nad absurdnosťou celého tohto filmového počinu. Pridaná hodnota: Sociálne scifi bez pridanej hodnoty. 24% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jiří Langmajer jako Jiří, kterého si pro provalení nevěry po týdnu střídají milenka a manželka tak nějak dle dohodnutých pravidel. Námět snad i potenciálně dobrý, ale to provedení bída. Nemělo to šťávu a ani ne moc vtipu, ikdyž tři pět věcí pobavilo. Herecky to táhne Langmajer bez něj by to byla sotva jedna hvězda, ale je to ten tip role o které v rozhovorech prohlásil, že to je takové poprcávání. ( taky tady běhá po delší době nahatej ) Film, na který si pár dní po televizní premiéře už nikdo nikdy nevzpomene. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)
  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)

Reklama

Reklama