Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Další česká rádoby vtipná komedie, kde trapnost stíhá trapnost, s herci kteří hrají, jak ti nejprůměrnější ochotníci. Snad jedině Jiří Langmajer nepůsobí úplně tragicky, ale jemu stejně nejvíc sluší arogantní šovinisté, což zde nehrozí ani náhodou. Film rozhodně nikomu nemohu doporučit a to ani na ukrácení nudy při deštivém nedělním odpoledni. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byla hodně zvědavá. Ze začátku to bylo celkem i vtipné, ale s postupem času se to zvrhlo v jednu velkou trpanost. Původně jsem si myslela, že se manželka manželovi chce dost zákeřným způsobem pomstít. Byla jsem brzy vyvedena ze svého omylu. V podstatě jsem pak čekala na to, co jedna nebo druhá Jirkovi provede. Bavila jsem se poznáváním míst, kde se v Praze natáčelo. Konec filmu mě nepřekvapil. Dvě hvězdy dávám za odvahu herců jít do takového filmu jako je tento. ()

Reklama

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si Langmajer nezašel k psychologovi, aby se mi osvětlilo, co chlapa, co má doma starou škebli, nutí najít si někde jinde druhou škebli stejných kvalit, jen mírně mladší. Logičtější by bylo nabrnknout si nějakou svou studentku, ne? Jinak se jedná samozřejmě o film z jiné dimenze než je náš reálný svět, minimálně já nikdy nezažil, že by někdo vyřizoval rodinné problémy na přednáškách, vykřikoval oplzlosti v prostředcích MHD a restauracích, či se zamilovaně točil kolem lampy, a to jich v blízké ulici a parku máme požehnaně. Skoro až k závěru to byl jasný odpad, ovšem pak nastal výrazný zlom téměř na pět hvězdiček, kdy se Langmajer měl dostat do výlučné péče třetí ženské, jisté Pepky. Jééžiš, lámal jsem se smíchy pod stolem, no ten to hraje taaaak blbě! No a konec ukázal, že to skutečně akorát blbě hrál, takže tvrdé zklamání a za ty tři minuty smíchu dávám jednu hvězdu. ()

bari68 odpad!

všechny recenze uživatele

.....Tu sme si tak jeden večer s manželkou pustili tento film..., no a dlho som potom ju ešte počúval jej vďaky za vydarený večer. Keď som sa jej opýtal na jaké hodnotenie to vidí ona ( ja som sa nemohol rozhodnúť medzi odpadom a 1*), len na mňa pozrela a opýtala sa, či tú otázku myslím vážne?! ...Takže v skratke o tomto zážitku, film nemá cenu rozoberať. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)

Reklama

Reklama