11. - 13. 8. 2023

Czech Open 2023

Srdečně vás zveme na letošní ročník závodů u nás, které se konají 11. - 13. 8. 2023!

 

Letošní formát našich závodů je naplánován poněkud netradičně. Bude se u nás konat jeden z největších evropských závodů, který nese jméno Czech Open a má v naší republice již několikaletou tradici.

 

Jedná se o závod, na kterém se soutěží pouze v nejvyšší kategorii, s velkou účastí zahraničních závodníků. Velkou novinkou pro naše diváky bude formát, kdy se běhá na dvou fieldech v jeden čas najednou.

 

Tentokrát se bude závodit již od pátečního rána, kdy celý pátek a sobotu budou probíhat takzvané kvalifikační běhy do velkého finále. Tam se utkají nejlepší závodníci z obou skupin v tzv. double gather, tedy budou pracovat se dvěma různými stády ovcí.

 

Samozřejmostí je opět připravené zázemí ve formě party stanů a stánků s občerstvením pro diváky i závodníky.

 

Cesta k místu konání bude ze všech směrů značena směrovkami.

Pro lepší orientaci je zde pro vás přiložena mapka s vyznačenými záchytnými body:

 

V pátek a v sobotu je začátek v 7:30, bude se závodit do pozdních odpoledních hodin.

V neděli bude finále začínat pravděpodobně v 8:00, předpokládaný konec je okolo 15:00.

 

Více informací naleznete na FB události celé akce - Czech Open 2023 | Facebook

 

 

Sponzoři Czech Open 2023

 
KRAJ VYSOČINA

Projekt je podpořen Krajem Vysočina. 

Spolufinancováno z Fondu Vysočiny.

 

 
 
 

AGROCENTRUM ZS s.r.o.

Základním pilířem této společnosti je prodej a servis traktorů, sklízecích mlátiček a lisů MASSEY FERGUSON a traktorů VALTRA. Nemalý podíl ale tvoří i další značky, které se postupným rozvojem společnosti staly její součástí. Jsou to např. závěsné stroje KVERNELAND a KUHN, teleskopické nakladače MERLO, dopravní technika ANNABURGER, SAMSON, KRAMPE a MARATON včetně aplikačních cisteren, kloubové nakladače WEIDEMANN, mulčovače FERRI a McCONNEL a další technika.

 

 

 

AUTODOPRAVA STANISLAV REISNER
 
Podnikatel v oboru autodopravy po celé ČR.
 
+420 603 503 765
 
 
 
FORTIFY
 
 

Vznik a vývoj krmiva Fortify vychází z potřeby nabídnout chovatelům psů a koček a veterinárním lékařům kvalitní české krmivo využitelné jako prevence před alergickými onemocněními. Zároveň krmivo takové, které bude zjišťovat optimální vývoj mláďat i plnohodnotný život dospělých i starších zvířat.

 

http://fortify.cz

 

 

GENOMIA

Soukromá akreditovaná genetická laboratoře sídlící v Plzni, České Republice. Genomia se zabývá genetickým testování osob, zvířat a patogenů. U osob testují příbuzenské vztahy – paternitu a genealogii. Pro zvířata nabízí přes 100 testů na dědičné choroby, stanovení pohlaví, určování rodičovství a testy na vzhled a barvy srsti. Laboratoř poskytuje své služby zákazníkům z celého světa. Spolupracuje s chovateli psů a koček z více než 38 zemí pocházejících z čtyř kontinentů.

 

https://www.genomia.cz/

 
 
 

JUST IT SOLUTIONS

 
 
Společnost JUST IT Solutions s.r.o. byla založena na základě podnětů společností, které požadují kvalitní, stabilní a cenové dostupné IT řešení. Hlavní vizí společnosti je stát se stabilním partnerem zákazníků v oblasti řešení IT infrastruktury a poskytování podnikových aplikací. Působnost společnosti je jak v ČR, na Slovensku, tak i v Evropě.
 
 
 
 
 
LEDR
 
 
Firma se zabývá tvorbou různých kožených výrobků od kabelek, přes vodítka až po malované obojky.
 
https://www.facebook.com/ledrcz/
 
 
 
 
NÁPOJE MĚŘÍN
 
 
Dodavatel piva, alko i nealko nápojů a zároveň i maloobchod s pobočkou v Měříně a Velkém Meziříčí - Nápoje Měřín. Nápoje Měřín nám ve spolupráci s Gambrinus zajišťují nápoje a příslušenství na akci.
 
 
OBEC PAVLÍNOV
 
 
Vesnice Pavlínov, kde sídlí naše farma.
 
 
PEKAŘSTVÍ KŘIŽÁK
 
 
Rodinná pekárna z jižní Moravy. Tato pekárna si především zakládá na poctivé práci, řemeslu a kvalitních surovinách. 
 
 
RADEGAST
 
 
Známá česká značka vyrábějící pivo. Ve spolupráci s Nápoji Měřín nám pomáhají zorganizovat občerstvení.
 
 
SVAZ CHOVATELŮ OVCÍ A KOZ
 
 
Účelem Svazu chovatelů koz a ovcí je všestranná podpora efektivního rozvoje chovu ovcí a koz a prosazení oprávněných zájmu svých členů ve vztahu k institucím EU, České republiky, územně samosprávným celkům.
 
 
 
 
U DVOU KRKOVIČEK
 
 
Výrobce kvalitního krmení pro psy a kočky a také skvělých pamlsků.
 
Psi Farma Aktuality Kontakt +420 777 600 573