Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

  • USA Imaginary (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Žena s malou dcerkou se vrací do domu, kde vyrůstala. Jako malá tu měla svého imaginárního kamaráda, kterého si vymyslela pro dlouhou chvíli. Teď zjišťuje, že její kamarád není až tak vymyšlený a navíc je hodně naštvaný, že ho kdysi opustila. (Bontonfilm)

Videa (7)

Trailer 6

Recenze (47)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som to zlé, ale že až takto ?  Čistá šablónovitá záležitosť, kde sa Wadlow ani len v najmenšom nesnaží o niečo originálne. Presťahovanie sa, najmenšia má imaginárneho priateľa, ktorý je troška reálny a step matka ju musí zachrániť. Otca rovno odpratali do práce na celý film nech neberie minúty. Hororovo totálna nuda a bieda, nedá sa tam ničoho zľaknúť, plynie to extrémne pomaly a tá dĺžka je tak prepálená. Finále som už len pretáčal a chvalabohu zato, inak by som sa už zbláznil. Katastrofa a veľmi málo chýbalo k odpadu. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Zářný příklad toho, že u hororu se nedá vždy spolehnout na hodnocení. Jeden tábor fanoušků bude pokaždé nespokojen. Kdo očekává krvák a nebo psychologický thriller by zde asi neměl ztrácet čas, ale pro mě to byl vcelku fajn originální a strašidelný horor u něhož. Ten si drží solidní atmosféru a zajímavý děj až to parádního finále. To mne odrovnalo až při něm mrazí. 68% PS: Asi jediný problém jsem měl s dětskými herci. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem dlouho mi trvalo než jsem filmu přišel aspoň trochu na chuť. Když už se tak stalo a začal mě aspoň trochu bavit přišel vstup do smyšlenýho světa a vše šlo o5 do kopru. Vrcholem všeho byl obří méďa. To už jsem netrpělivě sledoval časomíru kdy už bude konec. Ten byl na můj vkus ještě zbytečně natahovanej. Spousta scén je navíc natočená po tmě kdy toho není moc vidět. Nevím, možná to někoho baví ale tenhle typ filmů potažmo tohle zpracování není nic pro mě. Lepší 1hvězda ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Motiv imaginárního dětského přítele není v hororu nic nového, ale co taky je, že? /plně špatný nebyl nápad s tím, koho ona entita ve skutečnosti chce. Nejlepší byl úvod s pavoukem, který se už pak jen mihnul, což byla škoda. Dobrá je rovněž poslední čtvrtina, kdy se vše propadne do království Freddyho. Jenže mezitím je spousta nudné vaty! Když se na chvilku objeví napětí a zdá se, že zlo řádně udeří, utopí se vše v civilu a žvanění. Sklep je klišé jako prase, ale OK, sklepy mám rád, když už není po ruce hrad nebo prastarý dům. Sestříhat na hodinu, mohl by z toho být alespoň průměrný horor. Chvílemi, tedy spíše častěji, se mi zdálo, že stopáž je tříhodinová a snad nikdy nepřijde konec. Slušný vizuál, dobrá hudba, chválím absenci lekaček a za již zmiňovaný začátek a konec dávám dvě*. p.s. žena s malou dcerkou? Bonton ani neví, jaký film distribuuje... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Viděno v kině. Slabé hodnocení na ČSFD mě jako vždy nechalo klidným; chtěl jsem se prostě odreagovat v kině. První třetina tohoto hororu byla prostě nudná, ale postavy byly celek ok. Prostředek filmu už se více rozbíhal, lekaček bylo aspoň pár, nápady byly slabé, ale budiž. Poslední cca 30-40min se naštěstí už stále něco dělo. Finále připomnělo, byť jen vzdáleně jiné a slavnější horory jako je Noční můra z Elm Street a další ... Je pravda, že to ke konci bylo spíš ujeté a úsměvné, než hororové. Těch hororových prvků zde bylo málo a strašidelné to moc nebylo, ale co ... Znám horší současné hororové přírůstky. Na jedno vidění to ušlo; žádný zázrak, ale ani tragédie, která by mě nějak iritovala. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Los Angeles Times kritizoval režiséra Wadlowa za "hroznú prácu s hercami" a že "dokonca dokáže spôsobiť, že aj nepohyblivé plyšové zviera pôsobí ako zle odrežírované". (Arsenal83)
  • Rodina sa presťahuje do domu na Elm St. v Springwoode, čo je odkaz na franšízu Nočná mora z Elm Street (od r. 1984) a jeho podobnosť s premisou tohto filmu predstava/realita. (Arsenal83)

Reklama

Reklama